21.05.2018 - TAKIM I GRUPIT PUNUES SEKTORIAL PËR DREJTËSI
16.03.2018 - Takim informativ në lidhje me thirrjen për Projekt propozime për Grant Projekt IPA 2014 Forcimi i ndikimit të shoqërisë civile për reforma efektive
16.03.2018 - Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji mori pjesë në hapjen e punimeve të Forumit të Pestë Rajonal për Sundimin e së Drejtës në Evropën Juglindore
07.03.2018 - Reformat e Ministrisë së Drejtësisë sipas planit 3-6-9
06.03.2018 - Dorëzimi i Licencave të para për trajnues të ndërmjetësuesve
06.03.2018 - Pritet marrëveshje me Kazakistanin për ekstradimin e të dënuarve
02.03.2018 - Reforma të dukshme të Ministrisë së Drejtësisë konform kërkesave të BE-së dhe NATO-s
21.02.2018 - Ministri Saliji dhe z.McNeil këshilltar juridik i SHBA-ve shprehën gatishmërinë për bashkëpunim në implementimin e reformave në sferën e gjyqësorit
20.02.2018 - Me propozim të ministrisë së drejtësisë, në seancën e sotme ,Qeveria e Republikës së Maqedonisë miratoi ligjin për Ndihmë juridike pa pagesë
19.02.2018 - Strategjia për reforma në sektorin e jurisprudencës, në fokus të takimit mes Ministrit të Drejtësisë z.B.Saliji dhe z.T.Draskovic-Ekspert nga BE
09.02.2018 - Nryshime në Ligjin për qasje të lirë në informacione me karakter publik
08.02.2018 - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji, realizoi takim me përfaqësuesit e Projektit VINPRO III
02.02.2018 - Ministria e Drejtësisë e RM dhe Shoqata e Gjyqtarëve të RM, organizuan debat profesional për Ligjin për gjykatat dhe Ligjin për këshillin gjyqësor
02.02.2018 - Debat publik për Propozim Ligjin për përmbarim dhe Propozim Ligjin për Noteri
01.02.2018 - Ministri I drejtësisë priti në takim protokolar komesarin për të drejtat e njeriut në Këshillin e Evropës z. Nils Muiznieks
26.01.2018 - Ministri i drejtësisë z.Bilen Saliji priti në takim drejtorin egzekutiv të Asociacionit qytetar MOST, z.Darko Aleksovski.
18.01.2018 - Takim me kryetarin e Sindikatës së të punësuarve në administratë, organet e jurisprudencës dhe organizatave joqeveritare të Republikës së Maqedonisë
25.12.2017 - Debat për ligjshmërinë e kornizës institucionale të sistemit zgjedhor
20.12.2017 - NJOFTIM PËR DËRGIMIN E PROPOZIMEVE SIÇ U VENDOS GJATË DISKUTIMIT PUBLIK MBI LIGJIN PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK
20.12.2017 - Ministri i Drejtësisë Saliji sot priti në takim Kryetarin dhe anëtarët e bordit për monitorimin dhe vlerësimin e cilësisë së punës së ndërmjetësimit
19.12.2017 - Ministri Saliji mori pjesë në diskutim publik mbi Ligjin për qasje të lirë në informacione me karakter publik
19.12.2017 - Takimi i Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
18.12.2017 - Diskutim publik për Ligjin për qasje të lirë në informacionet me karakter publik
18.12.2017 - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji, realizoi takim me përfaqësues të Kryqit të Kuq Ndërkombëtar
11.12.2017 - Saliji Rasnaç: Memorandum për bashkëpunim ndërmjet ministrive të drejtësisë të Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Letonisë
07.12.2017 - Fjalimi i Ministrit të Drejtësisë,Bilen Saliji,në konferencën e sotme për shtyp për Raportin nga mbikëqyrja mbi funksionalitetin e sistemit informatik
07.12.2017 - Njoftim për konferencë për media
05.12.2017 - Ministria e Drejtësisë vazhdon me punën transparente: për publikun janë në dispozicion dokumente, informacione dhe të dhëna të reja
01.12.2017 - Brifing me përfaqësuesit e mediave në Ministrinë e Drejtësisë: Transparent dhe llogaridhënës për çështjet që prekin publikun e gjerë
01.12.2017 - Njoftim për brifing me gazetarë dhe redaktorë
30.11.2017 - Ministri I drejtësisë z.Bilen Saliji siguroi mbështetje të lartë nga përfaqësuesit e Departamentit të Shtetit Amerikan
29.11.2017 - Per Strategjinë
21.11.2017 - Diskutim publik për Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e denoncuesve
21.11.2017 - Ministri i Drejtësisë, Saliji në takim me Eurokomisarin Han
16.11.2017 - Takim i Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
15.11.2017 - Thirrje për pjesëmarrje në diskutim publik në lidhje me draft tekstin e Propozim Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e denoncu
07.11.2017 - Ministri i Drejtësisë Saliji mori pjesë në Promovimin e Matricës për matjen e performancës në gjyqësi
04.11.2017 - Ministri Saliji mori pjesë në prezantimin e Raportit për bashkëpunim ndërmjet Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publik dhe Akademisë Franceze
02.11.2017 - Ministri i Drejtësisë Saliji në Punëtorinë Ndërkombëtare Gjyqësore në Ohër
02.11.2017 - Përfundoi Projekti IPA Tvining Përforcimi i qeverisjes së të drejtës i financuar nga Bashkimi Evropian
01.11.2017 - Njoftim për takime të realizuara bilaterale në kuadër të Forumit Ministror për Drejtësi dhe Punë të Brendshme në Sofje, Republika e Bullgarisë
26.10.2017 - Pjesëmarrja e ministrit Saliji në Forumin Ministror për Drejtësi dhe Punë të Brendshme të Ballkanit Perëndimor BE
20.10.2017 - Takim Saliji Dux
19.10.2017 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Saliji me Euro-ambasadorin Zhbogar
09.10.2017 - Ministri Bilen Saliji në takim me kreun e misionit të OSBE/ODIHR
06.10.2017 - Njoftim për këqyrje publike të propozim - ligjeve
04.10.2017 - Takim Saliji Gerberich
03.10.2017 - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji në Emisionin 360 në ALSAT-M
02.10.2017 - Takim: Saliji Jazbec
26.09.2017 - Takim i Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
21.09.2017 - Paraqitja e Ministrit të Drejtësisë, Saliji me rastin e 100 ditë qeverisje
21.09.2017 - NJOFTIM për Propozim-ligjit për amnisti
20.09.2017 - INFORMACION për Draft Strategjia për Reformën e Sektorit të Gjyqësorit për periudhën 2017-2022
20.09.2017 - MINISTRI I DREJTËSISË z.SALIJI I SHOQËRUAR NGA ZËVENDËSMINISTRI z.RISTOVSKI U TAKUAN ME PËRFAQËSUESIN E KOMISIONIT EVROPIAN NË RM Z.DEJVID KALEN
12.09.2017 - Prezantim publik i Draft Strategjisë për reformat në sektorin e gjyqësorit me Planin e Veprimit për periudhën 2017 - 2021
11.09.2017 - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji vizitoi INK Idrizovë
06.09.2017 - Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë u mbajt takimi i katërt i Këshillit për reformën e sektorit gjyqësor
29.08.2017 - Takim koordinues me të gjithë institucionet përkatëse, organizatat dhe shoqatat si dhe me grupin e punës në lidhje me Strategjinë për reforma
18.08.2017 - Në hapsirat e Ministrisë së drejtësisë u mbajtë takimi i dytë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
09.08.2017 - Ministri I drejtësisë z.Saliji priti në takim protokolarë Ambasadorin e Italisë në Shkup z.Karlo Romeo
07.08.2017 - Njoftim për propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve
07.08.2017 - Takim Osmani Saliji: MAQEDONIA U BË ANËTARE E AGJENCIONIT PËR TË DREJTA FUNDAMENTALE TË BE-së (FRA)
31.07.2017 - Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot u takua me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, z.Benjamin Perks
28.07.2017 - Në Ministrinë e Drejtësisë u mbajt takimi i parë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
27.07.2017 - Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë u realizuar Takim koordinues në lidhje me Strategjinë për reforma në sektorin e gjyqësorit
25.07.2017 - Zv.Ministri i drejtësisë z.Oliver Ristovski priti në takim zyrtar prokuroren Rej Vuds-këshiltarre juridike në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara te Am.
24.07.2017 - Ministri Saliji takohet me ambasadoren e Kroacisë znj. Daniela Barashiq
20.07.2017 - Ministri Saliji takoi kryetarin e SPOGJ-it, z.Pece Grujoski
17.07.2017 - NJOFTIM
14.07.2017 - Ministri i Drejtësisë z.Bilen Saliji priti ne takim protokolar ambasadorin e Britanisë së Madhe ekselencën e tij z.Charles Garrett
14.07.2017 - Ministri i Drejtësisë z.Bilen Saliji realizoi takim me kryetarin e Shoqatës së Gjyqtarëve të Republikës së Maqedonisë,Dr. Xhemali Saiti
05.07.2017 - Ministri i drejtësisë Bilen Saliji realizoi takim protokolar me ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë Ekselencën e Saj Dr. Kristinë Althauze
27.06.2017 - Ministri i drejtësisë z.Bilen Saliji sot priti në takim zyrtarë ekspertin e BE-së z.Rajnhard Pribe
16.06.2017 - Ministri Saliji takohet me ambasadorin e Hollandës z.Plomp
14.06.2017 - Ministri I drejtësisë z.Bilen Saliji priti sot në takim zyrtarë ambasadorin e Francës Kristian Timonie
13.06.2017 - Ministri i drejtësisë Bilen Saliji zhvilloi takim protokollar me Ambasadorin e Republikës të Shqipërisë në RM z.Fatos Reka
12.06.2017 - Ministri Saliji sot u takua me Ambasadorin e BE-së z.Samuel Zhbogar
12.06.2017 - Ministri I drejtësisë z.Bilen Saliji takoi Ambasadoren e OSBE-së në Maqedoni z.Nina Soumalainen
09.06.2017 - Ministri i Drejtësisë u takua me përfaqësuesit e Odës së noterëve të Republikës së Maqedonisë
08.06.2017 - Ministri i drejtësisë z. Bilen Saliji priti në takim zyrtar ambasadorin e Shteteve të Bashkuara te Amerikës, ekselencën e tij Xhes Bejlin
01.06.2017 - Ministri i sapozgjedhur i Drejtësisë Bilen Saliji edhe zyrtarisht e morri funksionin nga Ministri i deritanishëm Valdet Xhaferi
03.02.2017 - Ministri i drejtësisë z.Valdet Xhaferi ndau 120 vërtetime për kandidatët që kaluan me sukses provimin e jurisprudencës
31.10.2016 - Mbahet manifestimi tradicional Ditët e Noterëve
31.10.2016 - Ministri Xhaferi në takim protokolar me Ambasadorin e Francës z.Christian Thimonier
19.10.2016 - Ministri i drejtësisë Valdet Xhaferi pati fjalë rasti në Kongresin ndërkombëtarë të drejtësisë që po mbahet në Stamboll.
18.10.2016 - Ministri Xhaferi realizoi takim zyrtarë me homologun e tij turk z. Bekir Bozdag
17.10.2016 - Ministri i Drejtësisë z.Valdet Xhaferi në Kongresin Botërorë të Drejtësisë që po mbahet në Stamboll
07.10.2016 - Konferencë për financimin e partive politike dhe kampanjës zgjedhore
04.10.2016 - Ministri Xhaferi sot u takua me Ambasadorin e BE-së z.Samuel Zhbogar
28.09.2016 - Takim i ministrit Xhaferi me z.Aleksander Arvizu, zëvendës ndihmës sekretar i shtetit
22.09.2016 - Ministri Xhaferi takoi ekspertë nga Departamenti i Drejtësisë të SHBA-ve
21.09.2016 - Ministri Xhaferi takoi përfaqësues të OSBE-s,ODIHR si dhe përfaqësues të Komisionit të Venedikut
16.09.2016 - Ministri Xhaferi takoi Ambasadoren e OSBE-së z.Nina Soumalainen në R.Maqedonisë
14.09.2016 - U hap zyra noteriale e Zarije Xhaferit , Ministri Xhaferi:Tani kemi dy notere shqiptare
13.09.2016 - Filloi me punë zyra e noterit Jakup Demiri, i pranishëm edhe ministri Xhaferi
06.09.2016 - Ministri Xhaferi nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me Ambasadorin e Britanisë së Madhe z.Garrett
06.09.2016 - Ministri Xhaferi nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me Ambasadorin e Britanisë së Madhe z.Garrett
05.09.2016 - Rritet numri i përmbaruesve shqiptarë, ministri Xhaferi emëron Monika Muça përmbaruesen e parë shqiptare
05.09.2016 - Njoftim
02.09.2016 - Ministri I drejtësisë z.Valdet Xhaferi ndau 227 vërtetime për kandidatët që kaluan me sukses provimin e jurisprudencës
01.09.2016 - Konkurs për pranimin e 60 kandidatëve të rinjë në Akademinë për Gjykatës dhe Prokuror
26.08.2016 - Ministri Xhafer takoi ambasadorin e SHBA z.Xhes Bejli
26.07.2016 - Ministri Xhaferi në Konferencë Përforcimi i bashkëpunimit gjyqësor në çështjet penale dhe civile
25.07.2016 - Ministri i Drejtësisë i Republikës së Italisë Andrea Orlando në takim zyrtar në Ministrinë e Drejtësisë të Republikës së Maqedonisë
22.07.2016 - Njoftim
13.07.2016 - Takim institucional BE me ministrinë e drejtësisë
29.06.2016 - Ministri Xhaferi morri pjesë në konferencën me temë "Përforcimi i mbrojtjes së të drejtave të personave të dënuar
16.06.2016 - Ministri i drejtësisë Valdet Xhaferi realizoi takim me zëvendës ambasadorin e Spanjës z.Fernando Lopez de Castro Garrido
03.06.2016 - Ministri Xhaferi në Akademinë solemne me rastin jubilejit të 10 të nga themelimi i Odës së Përmbaruesve të Republikës së Maqedonisë
28.05.2016 - Ministri Xhaferi morri pjese në 71 vjetorin e Asamblesë të Odës së Avokatëve të Maqedonisë
27.05.2016 - Ministri i drejtësisë z.Valdet Xhaferi ndau vërtetime për 86 kandidatë që kaluan me sukses provimin e jurisprudencës
25.05.2016 - Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Minsitrisë së Drejtësisë dhe Universitetit të UEJL-së
20.05.2016 - MINISTRI XHAFERI SHPËRNADAU 116 AKTVENDIME PËR PËRKTHYES GJYQËSOR
10.05.2016 - Ministri i drejtësisë Valdet Xhaferi sot takoi Ambasadorin e Shqipërisë ne Maqedoni
04.05.2016 - Ministri Xhaferi takoi Ambasadorin e OBSE z.Jan Petersen
03.05.2016 - Ministri i Drejtësisë Valdet Xhaferi priti në takim pune drejtoreshën e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë, gjykatësen Aneta Arnaudova
27.04.2016 - Ministri Xhaferi takoi kryetarin e ri te Keshillit Gjyqësor
22.04.2016 - Ministri Xhaferi realizoi takim me Prokurorët Publik të Republikës së Turqisë
20.04.2016 - U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim me Këshillin Kombëtarë për barazi gjinore
18.04.2016 - Ministri i Drejtësisë Mr. Valdet Xhaferi, sot u takua me përfaqësuesit e Komisionit për përgatitjen e Kodit Civil
15.04.2016 - Ministri i Drejtësisë Mr. Valdet Xhaferi mori pjesë në Konferencën e përbashkët me temën Projekti IPA Tvining Përforcimi i qeverisjes së të drejt
15.04.2016 - Ministri i Drejtësisë Valdet Xhaferi takoi Ministrin e Drejtësisë së Kroacisë z.Ante Shpërle.
14.04.2016 - Ministri i Drejtësisë r. Valdet Xhaferi realizoi takim protokollar me Ministrin e Drejtësisë së Letonisë z. Xintars Rasnaç
07.04.2016 - Ministri i drejtësisë Xhaferi sot realizoi takimin e parë me zëvendës prokurorin e Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë z.Ferat Elezi
05.04.2016 - Ministri i sapozgjedhur i Drejtësisë Valdet Xhaferi edhe zyrtarisht e morri funksionin nga Ministri i deritanishëm Adnan Jashari
31.03.2016 - Ministri Jashari shënoi sot Ditën e Jurisprudencës
29.03.2016 - Rritet numri i përmbaruesve shqiptarë, ministri Jashari emëron Dashmir Saitin përmbarues të ri
25.03.2016 - Njëmbëdhjetë shqiptarë marrin vendime pune në Ministrinë e Drejtësisë
24.03.2016 - Ambasadorja e BH në Maqedoni znj.Lepa Babiç realizoi takim me Ministrin e Drejtësisë z.Adnan Jashari
23.03.2016 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Adnan Jashari me ambasadorët z.Xhes Bejli dhe z.Aivo Orav
22.03.2016 - Ministri Jashari mori pjesë në Konferencën - Lufta efektive kundër korrupsionit të nivelit të lartë: çështje personaliteti apo sistemi?
10.03.2016 - Ministri Jashari mori pjesë në Konferencë në temënMenaxhim i harmonizuar dhe parandalimi i korrupsionit në sektorit privat
07.03.2016 - Seminar në temën Unifikimi i praktikës gjyqësore në Maqedoni
04.03.2016 - Takim mes Ministrit Jashari me Ndihmës Sekretarin e Shtetit, Byrosë për Çështje Evropiane dhe Euro Aziatike, z. Hoyt Brian Yee dhe z.JD Waterman
23.02.2016 - Ministri i drejtësisë Adnan Jashari sot u takua me Avokatin e popullit të RS z.Igli Totozani dhe Avokatin e popullit të RM z.Ixhet Memeti
18.02.2016 - Jashari takoi raportuesit e Komisionit për respektimin e obligimeve dhe angazhimeve të vendeve anëtare në Këshillin e Evropës
09.02.2016 - Ministri i drejtësisë Adnan Jashari dje u takua me anëtarët e Komisionit të Vendikut z.Claire Bazy-Malaurie, z.Dan Meridor,z.Richard Barret dhe z.Grig
03.02.2016 - Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Adnan Jashari realizoi vizitën e parë zyrtare, në cilësinë e ministrit, në Konfederatën e Zvicrës
25.12.2015 - Takim për reformat urgjente në gjyqësor
25.12.2015 - Dhoma e Avokatëve: Ndryshime e fundit ligjore i japin perspektiv profesionit të avokaturës
25.12.2015 - Përmbaruesit të kënaqur nga ndryshimet e fundit në ligjin e ri për përmbarim
25.12.2015 - Ministri Jashari: Kemi bashkëpunim të shkëlqyshëm me Dhomën e Noterëve
25.12.2015 - NJOFTIM
24.12.2015 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari për vizitë pune në Këshillin e Prokurorëve
23.12.2015 - Ministri Jashari në debat mbi temën: Si deri te gjyqësori Evropian
21.12.2015 - Ministri Jashari në konferencë me temë: Pavarësia në gjyqësor
21.12.2015 - NJOFTIM
21.12.2015 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari realizoi vizitë pune në Këshillin Gjyqësor
21.12.2015 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari: Rritet numri i shqiptarëve në gjyqësorin e Maqedonisë
21.12.2015 - NJOFTIM
21.12.2015 - NJOFTIM
09.12.2015 - Ministria e drejtësisë e Republikës së Maqedonisë sot organizoi takim konsultativ për Propozim-strategjinë për reforma në sektorin e jurisprudencës
09.12.2015 - U SHËNUA DITA NDËRKOMBËTARE E LUFTËS KUNDËR KORRUPSIONIT
07.12.2015 - Njoftim - Thirrje për ngjarjen konsultative për Propozim Strategjinë për reformë në sektorin e gjyqësorit
03.12.2015 - Ministri Jashari mori pjesë në fillimin e analizës "Unifikimi i praktikës gjyqësore në Maqedoni - Mundësitë përkundër sfidave,,
26.11.2015 - Ura e Gurit ndricoi në ngjyrë portokalli për të mbështetur fushatën "stop dhunës ndaj grave"
23.11.2015 - TAKIM BILATERAL I MINSITRIT TË DREJTËSISË DR. ADNAN JASHARI ME MINISTRIN E DREJTËSISË TË REPUBLIKËS SË BULLGARISË Z. HRISTO IVANOV.
05.11.2015 - Konferenca përmbyllëse e proektit IPA 2009
30.10.2015 - Konferencën Shkencore Ndërkombëtare me temë Funksionimi I Shtetit Juridik në Evropën Juglindore
29.10.2015 - Ministri Jashari morri pjesë në 70-vjetorin e themelimit të Gjykatës Supreme
22.10.2015 - Ministri i drejtësisë Adnan Jashari realizoi takim me përfaqësues të Kryqit të Kuq Ndërkombëtar
14.10.2015 - Ministri I drejtësisë Adnan Jashari sot u takua me znj.Emine Sherifi Lubeniqi kryetare e Odës së përmabruesve privat të R.Kosovës
14.10.2015 - Konferencë ndërkombëtare me temë: Praktikat e mira ndërkombëtare dhe regjionale për mbrojtjen e personave që denoncojnë
13.10.2015 - Ministri Adnan Jashari sot realizoi takim protokolar me Amabasadorin e Holandes Wilem Wouter Plomp
09.10.2015 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Adnan Jashari me delegacionin e Bankës Popullore
09.10.2015 - Sot në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë, ministri Adnan Jashari priti në takim protokolar ambasadoren e Gjermanisë në Maqedoni znj D. Althauzer
05.10.2015 - Ministri i Drejtësisë z.Adnan Jashari ka pritur në takim zyrtarë ambasadoren e sapo emëruar të OSBE-së në Maqedoni znj.Nina Soumalainen
02.10.2015 - Vizitë miqësore e Ministrit të Drejtësisë në Republikën e Sllovenisë
29.09.2015 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari morri pjesë në konferencën me temë Prezantimi i Strategjisë Kombëtare për zhvillim të sistemit penitenciar në RM
28.09.2015 - Ministri i drejësisë Adnan Jashari sot morri pjesë në tryezën e rrumbullakët me temë Roli i këshillit gjyqësor dhe gjykatat më të larta në mbrojtje
16.09.2015 - MINISTRI I DREJTËSISË ADNAN JASHARI U TAKUA ME PROKUROREN PUBLIKE TË POSACME KATICA JANEVA
11.09.2015 - Ministri i Drejtësisë Dr. Adnan Jashari sot realizoi takim me Komisionin e sapoformuar për unifikimin e politikës ndëshkuese, si dhe me përfaqësuesi
11.09.2015 - Takim mes ministrit të drejtësisë dr. Adnan Jashari dhe ambasadorit të Republikës së Italisë në Republikën e Maqedonisë, z. Ernesto Masimino Beleli
09.09.2015 - Ministri i drejtësisë Adnan Jashari sot zhvilloi një takim protokollar me Ambasadorin e Republikës të Shqipërisë në RM z.Fatos Reka
01.09.2015 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari në vizitë zyrtare në Ministrinë e Drejtësisë në Bosnje dhe Hercegovinë
17.08.2015 - Takim i Ministrit Jashari me prokurorin dhe ekspertin e njohur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës z.John O'Sullivan
12.08.2015 - Takim i Ministrit Jashari me përfaqësuesit e Kryqit të Kuq Ndërkombëtar
15.05.2015 - NJOFTIM nga takimi punues të Ministrit të Drejtësisë dhe përfaqësuesve të Sindikatës së AOJSH-së
29.04.2015 - Ministri Jashari u takua me delegacionin e Komisionit Monitorues të KV të KE
20.04.2015 - Ministri i Drejtësisë i Republikës së Maqedonisë, Adnan Jashari, sot ka realizuar takim pune në Tiranë me homologun e tij shqiptar Nasip Naço
08.04.2015 - Takimi i parë i Komitetit Drejtues të Projektit IPA 2010
08.04.2015 - Ambasadorja e Belgjikës në Maqedoni z. Anick Van Calster vizitoi sot Ministrinë e Drejtësisë
01.04.2015 - Ambasadori i Austrisë z.Thomas Michael Baier vizitoi ministrinë e drejtësisë
31.03.2015 - Dita e jurisprudencës - 31 marsi
06.03.2015 - KONFERENCA E TRETË VJETORE E KSHPK
03.03.2015 - Ministria e drejtësisë gjenë zgjidhje për qytetarët që kanë probleme me regjistrimin në librat amë
23.02.2015 - Ambasadori i ri i SHBA-ve në Maqedoni z. Xhes Bejli e zhvilloi sot takimin e parë zyrtarë me Ministrin e Drejtësisë Dr. Adnan Jashari
16.02.2015 - Ambasadori i Zvicrës z.Stefano Lazzarotto vizitoi ministrinë e drejtësisë
06.02.2015 - Ministri i Drejtësisë Dr.Adnan Jashari takoi ambasadorin e Republikës së Wen Zhenshun
05.02.2015 - Ministri i Drejtësisë Dr.Adnan Jashari takoi sot z.Thomas O. Melia
29.12.2014 - Afati i pare I provimit te Jurisprudences ne forme elektronike
26.12.2014 - Ministri Adnan Jashari realizoi vizitë dy ditore në Turqi
23.12.2014 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari sot takoi Ministrin e Drejtësisë së Shqipërisë z.Nasip Naço në vizitë zyrtare te Ministria e Drejtësisë
10.12.2014 - U SHËNUA DITA NDËRKOMBËTARE E LUFTËS KUNDËR KORRUPSIONIT
04.12.2014 - Raportuesi i ri i Parlamentit Europian për Maqedoni z. Ivo Vajgl zhvilloi sot takim me Ministrin e Drejtësisë Dr.Adnan Jashari
03.12.2014 - NJOFTIM
03.12.2014 - SHPALLJE PUBLIKE
02.12.2014 - Ministri Dr.Adnan Jashari realizoi vizitë pune në burgun e Shutkës
01.12.2014 - Në afatin e Dhjetorit fillon dhënia e provimit të Jurisprudencës në formë elektronike
28.11.2014 - Bashkëpunimi vegël e rëndësishme e cila do të kontribuojë për përparimin e arsimimit të lartë juridik në Evropën Juglindore
27.11.2014 - Implementimi i Konventës së OKB kundër korrupsionit instrument i rëndësishëm ndërkombëtarë anti korruptiv
25.11.2014 - Ministri i Drejtësisë Jashari u drejtua në hapjen solemne të Konferencës Rajonale të organizuar nga ana e Ministrisë së Drejtësisë, RAI dhe RACVIAC
24.11.2014 - Ambasadori i Bullgarisë në Maqedoni z. Ivan Petkov vizitoi sot Ministrin e Drejtësisë Prof. Dr. Adnan Jasharin
21.11.2014 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari takoi sot zëvendës Ambasadorin e Gjermanisë në Maqedoni z. Hans-Helge Zander dhe Avokatin gjerman z. Stefan Pürner
18.11.2014 - Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari sot u takua me kryeprokurorin e Republikës së Kosovës z.Sylë Hoxha
17.11.2014 - Njoftim për fillimin e procesit për përgatitjen e Propozim Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për parandalimin e korrupsionit
17.11.2014 - Pres konferencën e përbashkët me kryetarin e këshillit shtetëror për parandalimin e delikuencës së fëmijëve mr. Mile Ginovski
30.10.2014 - Jashari ua dorëzoj Vendimet për vendosjen e përkthyesve të përhershëm gjyqësor në gjykatat e Republikës së Maqedonisë
22.10.2014 - Jashari realizoi takim me ambasadorin e Spanjës në vend Ramon Abaroa Carranza
21.10.2014 - Jashari u takua me ambasadorin e Turqisë në vend, Ömür Şölendil
21.10.2014 - Ditët e këshillës juridike pa pagesë
20.10.2014 - Bradke: Maqedonia është partner i shkëlqyer i SHBA-ve në luftën kundër terrorizmit
20.10.2014 - Njoftim
17.10.2014 - Akademi solemne me rastin e mbajtjes të ditëve të noterëve
16.10.2014 - Komisioni i Venecias u bën thirrje të gjitha forcave politike në dialog për ndryshimet kushtetuese
07.10.2014 - Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Poll Uolers dhe Ministri i Drejtësisë, Adnan Jashari vizituan Komunën e Gostivarit dhe Gjykatën e Apel
03.10.2014 - Reforma në dhënien e provimit të jurisprudencës
03.10.2014 - Takim i Jasharit me përfaqësues të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Bulgarisë
26.09.2014 - Njoftim
25.09.2014 - Takim: Ministri Dr. Jashari Ambasadori i Republikës së Hungarisë, Dr. Jozhef Bence
23.09.2014 - Në USHT u zhvillua debat profesional-shkencor për draft Amendamentet e Kushtetutës
23.09.2014 - Konferencë për fillimin e Tvining Projektit IPA 2010 Mbështetje për parandalimin efikas dhe luftës kundër korrupsionit
19.09.2014 - Takim: ministri Jashari z. Çarls Geret ambasador i B. së Madhe dhe z. Oven Xhenkins
17.09.2014 - Vazhdojnë aktivitetet për reformën e sektorit të gjyqësorit
12.09.2014 - Seancë konstitutive e Këshillit për ndërmjetësim
05.09.2014 - Ministri i drejtësisë qëndron për vizitë një ditëshe në Republikën e Kosovës, atje realizoi takim me homologun e tij kosovar Ministrinë e Drejtësisë
03.09.2014 - Ministri i Drejtësisë realizoi takim me përfaqësuesit e Sindikatës së AOGJSH
02.09.2014 - Ministri i Drejtesisë i Republikës së Maqedonisë, d-r Adnan Jashari realizoi takim protokolar me ambasadorin britanik Çarls Geret
01.09.2014 - Në konferencë për shtyp në Ministrinë e Drejtësisë u kumtua Raporti vjetor për punën e Këshillit shtetëror për delikt fëmijëror për vitin 2013
29.08.2014 - Në pritje të Raportit të Komisionit Evropian Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë në Ministrinë e Drejtësisë në kuadër të ciklit të EU-IPA
19.08.2014 - Ministri i Drejtësisë Dr. Adnan Jashari sot realizoi takim me Ambasadoren e Francës
30.07.2014 - Njoftim për mjetet e informimit publik
25.07.2014 - Publikohet Regjistri i ekspertëve në uebin e Ministrisë së Drejtësisë
24.07.2014 - Takim i ministrit Jashari me ambasadorin e Republikës së Kroacisë z. Zlatko Kramariç
22.07.2014 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Dr. Adnan Jashari dhe Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, z. Petrit Bushati
21.07.2014 - Ministri Dr. Adnan Jashari u takua me z. Aivo Orav shef i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë
18.07.2014 - Takim i ministrit Dr. Adnan Jashari me kryetarin e SHGM Naser Selmani
16.07.2014 - Ministri i drejtësisë Dr. Adnan Jashari u takua me ambasadoren e Gjermanisë në Maqedoni, Gudrun Steinaker
14.07.2014 - Promovimi i data bazës së praktikës së Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut
11.07.2014 - U realizua takimi i parë i grupit punues për hartimin e Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Gjykata dhe atiji për Këshillin Gjyqësor
09.07.2014 - Takim: Ministri i Drejtësisë Dr. Adnan Jashari SH. T. z. Aivo Orav shef i Delegacionit të Unionit Europian në Republikën e
08.07.2014 - Prezantimi i projektit përfundimtar "Përgatitja e programeve sektoriale të BE-së për përkrahjen e drejtësisë (2014 - 2020)" në kuadër të IPA II
06.07.2014 - Ministri i Drejtësisë Prof.dr.Adnan Jashari bëri hapjen e konferencës ndërkombëtare për eurointegrime që u mbajtë në Tetovë
03.07.2014 - Takim i ministrit të Drejtësisë të RM Dr. Adnan Jasharit me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Shkup
01.07.2014 - Takim i ministrit Jashari me ambasadorin e SHBA-ve në Maqedoni Paul D. Wolhers
01.07.2014 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Dr. Adnan Jasharit me z. Ralf Bret, shef i Misionit të OBSE-s në Shkup
20.06.2014 - Konferenca Rajonale e Këshillit të Evropës për promovimin e Konventës për parandalimin e trafikimit të paligjshëm të barnave dhe materialeve
20.06.2014 - Adnan Jashari e mori funksionin ministër i Drejtësisë
12.06.2014 - Takim Blerim Bexheti Aleksandra Kas Granje, drejtore e Drejtorisë së Përgjithshme për Zgjerim të Komisionit Evropian
07.05.2014 - U dorëzuan Vendimet 139 përkthyesve gjyqësorë
17.04.2014 - Takim pune mes delegacioneve të Ministrive të Drejtësisë të Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës
31.03.2014 - Kumtesë me rastin e 31 marsit, Ditës së jurisprudencës
19.03.2014 - Takim, Blerim Bexheti Gert Arens, shef i misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR
17.03.2014 - Pres konferencë e Ministrit të Drejtësisë Blerim Bexheti dhe Këshillit shtetëror për parandalimin e delikuencës së të miturve
12.03.2014 - Konferencë për Shteti juridik dhe demokracia në USHT
05.03.2014 - Vazhdojnë negociatat për lidhjen e Marrëveshjes për ndihmë juridike në çështjet civile ndërmjet R. së Maqedonisë dhe R. së Kosovës
26.02.2014 - Ministri Bexheti u takua me Bertran Desmulan, përfaqësues i UNICEF-it
26.02.2014 - Konferencës vjetore e KSHPK-së për vlerësim të realizueshmërisë së programit shtetëror për prevenimin dhe represimin e korrupsionit
25.02.2014 - Takim i Ministrit Bexheti me ambasadorin Branimir Mandiq drejtor i RACVIAS
21.02.2014 - Dorëzohen licenca për 13 noterë të sapoemëruar
13.02.2014 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti emëroi Jaser Asanin përmbarues në Gostivar dhe Kërçovë
12.02.2014 - Njoftim - Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekspertizë (Gazeta Zyrtare e RM-së nr. 12/14)
13.01.2014 - Besimi dhe Bexheti kanë biseduar për shfrytëzimin e IPA në dikasterin e drejtësisë
20.12.2013 - Budva, Mal të Zi: Ministri Bexheti merr pjesë në Forumin BE Ballkani Perëndimorë
12.12.2013 - Filloi trajnimi i pestë në Akademinë për gjykatës dhe prokurorë publikë
10.12.2013 - Konferencë me rastin e e Ditës ndërkombëtare për luftë kundër korrupsionit 9 dhjetori
06.12.2013 - Konferencë për sfidat, problemet dhe perspektivat e profesionit juridik në Republikën e Maqedonisë
05.12.2013 - Njoftim
04.12.2013 - Debat për zgjerimin e BE-së: Qeverisja e të drejtës është bazë për eurointegrim
03.12.2013 - Takimi ministrit Bexheti me raportuesin e Komisionit për respektimin e obligimeve dhe angazhimet e vendeve anëtare të KE, Robert Valter
02.12.2013 - Filloi të zbatohet Ligji i procedurës penale
30.11.2013 - Takim pune për ndryshimet e Kodit Zgjedhor
28.11.2013 - Njoftim
25.11.2013 - Ministri Bexheti emërtoi Premtim Qerimin për përmbarues në Kumanovë
15.11.2013 - Ministri Bexheti në Ditët e këshillës juridike falas në komunat e Zhelinës dhe Jegunovcës
14.11.2013 - Vendime për përkthyesit e rinj të përhershëm gjyqësor
13.11.2013 - Takim i Këshillit për reforma në sistemin e gjyqësorit
07.11.2013 - Takim i Komisionit për përgatitjen e Kodit Civil
01.11.2013 - U mbajt diskutimi publik për Propozimin e ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Penal
31.10.2013 - Njoftim për mjetet e informimit publik
29.10.2013 - Takim Bexheti z. Ralf Bret shef i Misionit të OSBE-së në Shkup
11.10.2013 - Përurohet përdorimi i godinës së re të Prokurorisë publike
08.10.2013 - Iu dorëzua kartë, noteres së sapoemëruar për Krushevë, Nada Petreska Angeleska
02.10.2013 - Takim i ministrit Bexheti me delegacionin e misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR
01.10.2013 - Promovohet Përmbledhja e aktgjykimeve të GJNDNJ sipas nenit 10 - liria e shprehjes
30.09.2013 - Përurohet burgu i ri në Kumanovë
27.09.2013 - Njoftim
24.09.2013 - Takim i ministrit Bexheti me deputetët e Parlamentit Evropian
16.09.2013 - Filloi ndërtimi i SHNP-së së re Idrizovë
15.09.2013 - L A J M Ë R I M
27.08.2013 - Formohet grup pune për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për procedurë penale
29.07.2013 - PROGRAM për dhënien e provimit profesional për ekspert nga fusha e gjeodezisë
29.07.2013 - Ftesë publike për parashtrimin e kërkesave për mbajtjen e provimit profesional për ekspert nga sfera e gjeodezisë
19.07.2013 - Njoftim
18.07.2013 - Në Zagreb u mbajt seanca plenare e 17-ta me radhë e Trupit administrues (Steering Group) të Iniciativës Rajonale Antikorruptive për Evropën Jugli
11.07.2013 - Zagreb Ministri Bexheti, morri fjalën në Konferencën për bashkëpunim rajonal për parandalimin e korrupsionit të vendeve të Evropës Juglindore
09.07.2013 - Ministri Bexheti mori pjesë në shkatërrimin e armëve dhe drogës në furrat e "Jugohrom Feroalois"
03.07.2013 - Njoftim
27.06.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në konferencën Mbështetje për avancimin e zbatimit të ndërmjetësimit në Republikën e Maqedonisë
18.06.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti takoi Frank La Ru, raportues special i KB-së
14.06.2013 - Konferencën për hapjen Ndërtimi i Kapaciteteve Institucionale për zbatimin e Ligjit për trajtim adekuat të personave të arrestuar dhe të dënuar
14.06.2013 - Shënohet 15 vjetori nga themelimi i Noteriatit në Maqedoni
13.06.2013 - Ministri Bexheti i përshëndeti të pranishmit në seancën e Kuvendit Themelues të ekspertëve
12.06.2013 - NJOFTIM
31.05.2013 - Durrës, Republika e Shqipërisë Ministri Bexheti morri fjalën në Seminarin e Përmbaruesve
30.05.2013 - Njoftim
30.05.2013 - KONKURS PËR PARAQITJEN E KANDIDATËVE PËR DHËNIEN E PROVIMIT PËR NOTER
27.05.2013 - L A J M Ë R I M
22.05.2013 - Agjencia Qeveritare e Turqisë TIKA i dhuroi kompjuterë Gjykatës së Apelit
20.05.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti morri pjesë në pranim dorëzimin e donacionit të paisjeve kompjuterike nga TIKA
20.05.2013 - Ministri Blerim Bexheti për vizitë në Komunën e Gostivarit
20.05.2013 - U nënshkrua Memorandumi për Bashkëpunim ndërmjet Akademisë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publik dhe Odës së Avokatëve të Republikës së Maqedonisë
17.05.2013 - Pres konferencë me rastin e Misionit të evalvimit të ekipit të ekspertëve të Grupit të shteteve kundër korrupsionit të Këshillit të Evropës GREKO
16.05.2013 - Takim i Grupit punues për përgatitjen e Analizës së shkallës së harmonizimit të legjislacionit kombëtar me legjislacionin e BE-së
16.05.2013 - NJOFTIM
13.05.2013 - Bexheti ishte i pranishëm në një gjykatë të improvizuar të USHT-së
29.04.2013 - Takim i Grupit punues për ndryshimin e Kodit Zgjedhor
26.04.2013 - Ministria e Drejtësisë dorëzoi Vendimet për përkthyes gjyqësorë
22.04.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti mori pjesë në Këshillimin pranveror profesionaë të noterëve të Republikës së Maqedonisë
19.04.2013 - Njoftim
12.04.2013 - Beograd, R. e Serbisë - Ministri i Drejtësisë morri pjesë në Konferencën Rajonale të Ministrave të Punëve të Brendshme dhe Ministrave të Drejtësisë
30.03.2013 - Ministri Blerim Bexheti mori pjesë në takimin e rregullt të përvjetorit të pesëmbëdhjet me radhë të Dhomës së noterëve të Republikës së Maqedonisë
29.03.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në konferencën përfundimtare në kuadër të Projektit për praktikën gjyqësore maqedonase
13.03.2013 - Mbledhje e Komisionit ndër-resor të Gjykatës evropiane për të drejta të njeriut
12.03.2013 - Maqedonia dhe BeH nënshkruan tri marrëveshje nga sfera e jurisprudencës
12.03.2013 - Njoftim
06.03.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në Panel diskutimin mbi Raportin e Komisionit Evropian për progresin e Maqedonisë
04.03.2013 - Takim: Blerim Bexheti - z. Gert Hinrih Arens shef i misionit vëzhgues i OSBE/ODIHR
28.02.2013 - Mbledhja e parë për sjelljen e korrnizë-programit për zhvillimin e mëtejmë të gjyqësorit
28.02.2013 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në Tryezën e rrumbullakët në temën Afirmimi i profesionit përmbarues në Republikën e Maqedonisë
26.02.2013 - Bexheti e vizitoi Byronë për ekspertizë ligjore
25.02.2013 - Kumtesë
25.02.2013 - Takim: Blerim Bexheti Delegacioni i Kongresit të pushteteve lokale dhe rajonale të Këshillit të Evropës
18.02.2013 - Takim: Blerim Bexheti z-nj Lorens Oer, ambasadore e Republikës së Francës në Maqedoni
14.02.2013 - Takimi i ministrit z.Blerim Bexheti me z.Richard Hovit Raportues i Parlamentit Evropian për Maqedoninë
13.02.2013 - NJOFTIM
01.02.2013 - LAJMËRIM
28.01.2013 - N J O F T I M
25.01.2013 - NJOFTIM
21.01.2013 - Takim joformal i Këshillit të ministrave të drejtësisë dhe atyre për punë të brendshme
16.01.2013 - Njoftim
29.12.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në Kuvendin themelues të Odës së vlerësuesve
28.12.2012 - NJOFTIM
24.12.2012 - Ministri Bexheti u dorëzoi vendimet noterëve të rinj
21.12.2012 - Njoftim
18.12.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në Këshillim vjetorë në temën Ligji për Kundërvajtje i Republikës së Maqedonisë në të zbatuarit praktik
17.12.2012 - Ministri Bexheti dorëzoi licencat pesë përmbaruesve të emëruar
17.12.2012 - Njoftim
14.12.2012 - Njoftim
11.12.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti dorëzoi Vendimet për përkthyes gjyqësorë
10.12.2012 - Konferencë shkencore me rastin e Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut
04.12.2012 - Mbledhje e Këshillit për reforma të sistemit gjyqësor
03.12.2012 - Njoftim
26.11.2012 - Seanca e parë e Komisionit ndërresor për kryerje të vendimeve të Gjykatës evropiane për të drejtat e njeriut
26.11.2012 - Njoftim
26.11.2012 - NJOFTIM
20.11.2012 - L A J M Ë R IM
16.11.2012 - Ministri Bexheti bëri hapjen e promovimit të doracaktu në temë Ballafaqimi me sfidat kushtetuese në rrugën drejt Unionit Evropian
12.11.2012 - Ministri Bexheti mori pjesë në Tryezën e rrumbullakët me titull Pozita kushtetuese e prokurorit publik në Republikën e Maqedonisë
05.11.2012 - Takim joformal të ministrave të Drejtësisë dhe punëve të Brendshme në Tiranë
01.11.2012 - Takim: Bexheti - Robert Walter, nënkryetari i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës
29.10.2012 - Ministri Bexheti realizoi takim me ministrin e Drejtësisë të Sllovenisë Senko Pliçaniç
26.10.2012 - Vizitë e Ministrit të Republikës së Sllovenisë Shenko Pleçaniç në Republikën e Maqedonisë
15.10.2012 - Kumtesë
15.10.2012 - Ministri Bexheti i dorëzoi licencën përmbaruesit të emëruar
15.10.2012 - Në pres konferencën Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti prezantoi Raportin e Ke-së në lidhje me progresin e arritur nga ana e RM-së për vitin 2012
05.10.2012 - L A J M Ë RIM
28.09.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u drejtua në Seancë plenare të komisionit për çështje Evropiane pranë Unionit Ndërkombëtarë të notariatit Latin
18.09.2012 - Vjenë, Austri: Ministri Blerim Bexheti do të mer pjesë në Konferencën e Ministrave të Drejtësisë
16.09.2012 - Pres-konferencë në Qeverin e Republikës së Maqedonisë
30.08.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti nënshkroi letër bashkëpunimi për zbatimin e ligjeve në mes të Qeverisë së SHBA dhe Qeverisë së RM
21.08.2012 - KONKURS
21.08.2012 - L A J M Ë R I M
30.07.2012 - Takim jo formal i ministrave të drejtësisë dhe punëve të brendshme në kuadër të nënkryesisë së Qipros me Këshillin e UE
23.07.2012 - Takim joformal i ministrave të drejtësisë dhe të punëve të brendshme, në kuadër të nënkryesisë së Qipros me Këshillin e UE
05.07.2012 - Ministri Bexheti u dorëzoi vendimet noterëve të rinj
03.07.2012 - Koferencë shtypi i Ministrit të Drejtësisë, Blerim Bexheti GREKO GRUPI I SHTETEVE KUNDËR KORRUPSIONIT TË KËSHILLIT TË EUROPËS
14.06.2012 - Ministri i drejtësisë Blerim Bexheti u takua me ambasadorin e Republikës të Bullgarisë z. Ivan Petkov
13.06.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti dorëzoi Vendimet
31.05.2012 - Ministria e Drejtësisë organizoi puntori për zbatimin e vetëvlerësimit për implementimin e Konventës së Kombeve të Bashkuara kundër korrupsionit
25.05.2012 - Lajmërim
19.05.2012 - Bexheti: Institucionet në shtet i garantojnë të drejtat e njeriut për të gjithë personat
16.05.2012 - Ministri Bexheti mori pjesë në Tryezën e rrumbullakët dedikuar ndërmjetësimit në Republikën e Maqedonisë
14.05.2012 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u takua me delegacionin e Senatit të Republikës së Çekisë
11.05.2012 - Takim i ministrit Bexheti me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë z. Alen Brajan Bergant
10.05.2012 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Blerim Bexheti me shefin e Misionit të OSBE- së në Shkup z. Ralf Breth
10.05.2012 - Ministri Bexheti u dorëzoi vendimet noterëve të rinj
08.05.2012 - Delegacioni i Ministrisë të Dresjtësisë të Republikës së Maqedonisë morri pjesë në Kongresin e parë të Noterëve Shqipëtarë në Tiranë
04.05.2012 - Tryezë e rrumbullakët për praktikën gjyqësore në lidhje me veprat penale kundër nderit dhe reputacionit
02.05.2012 - Takim: Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti SH. T. z. Aivo Orav shef i Delegacionit të Unionit Europian në Republikën e Maqedonisë
27.04.2012 - Përfundimi i projektit "Përforcimi i mëtejshëm i kapaciteteve institucionale në Akademinë për trajnimin e gjykatësve dhe prokurorëve publik"
19.04.2012 - Ministri Bexheti mori pjesë në mbledhje të improvizuar gjyqësore
19.04.2012 - Takim pune mes Ministrit të Drejtësisë Blerim Bexheti dhe kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Federatës Ruse z. Valerij Zorkin
18.04.2012 - Konferencë përfunduese për projektin IPA 2009 Përkrahje për funksionimin efikas, efektiv dhe modern të Gjykatës Administrative
12.04.2012 - N J O F T I M
12.04.2012 - Implementim i suksesshëm i Ligjit për ekpertizë sot u dhanë liçenca edhe 30 ekspertëve
10.04.2012 - Sot u parafuan tre marrëveshje për bashkëpunim në çështjet civile dhe penale me Bosnjën dhe Hercegovinën
06.04.2012 - Koferencë përfunduese e projektit të finansuar nga UE dhe bashkë-finansuar nga UNICEF-i: DREJTËSI PËR FËMIJËT
30.03.2012 - Në Gjykatën Supreme u shënua Dita e jurisprudencës së Republikës së Maqedonisë
27.03.2012 - BRUKSEL: DELEGACIONI MAQEDONAS MERR PJESË NË SKRINING TAKIMIN PËR MALIN E ZI PËR KAPITULLIN 23 DHE KAPITULLI 24
26.03.2012 - Ditë të ndihmës juridike pa pagesë - Ministri Bexheti në takime me qytetarët e komunave të Petrovecit dhe Haraçinës
24.03.2012 - Kumtesë
24.03.2012 - Ministri i drejtësisë Blerim Bexheti për vizitë në Gjykatën themelore në Tetovë
23.03.2012 - Ftesë për mediumet
22.03.2012 - Takim i ministrit Bexheti me ambasadoren e Mbretërisë së Holandës z-nj Marijet Shurman
22.03.2012 - Koferencë shtypi i Ministrit të Drejtësisë, Blerim Bexheti Efikasiteti i rritur i gjykatave në Republikën e Maqedonisë.
21.03.2012 - Ftesë për pres konferencë
08.03.2012 - Takim i Ministrit Blerim Bexheti me Ambasadoren e Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë z-nj Gurdun Shtajnaker
08.03.2012 - Thellohet bashkëpunimi midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës në sferën e jurispodencës
29.02.2012 - U promovua fushata për të ngritur vetëdijen e opinionit për sundimin e të drejtës
22.02.2012 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Blerim Bexheti me z. Ralf Bret, shef i Misionit të OBSE-s në Shkup
20.02.2012 - Njoftim
31.01.2012 - U dhanë certifikata gjeneratës së katërt të Akademisë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publik
30.01.2012 - Projekt për Përkrahje dhe implementim i ndërmjetësimit në Maqedoni.
25.01.2012 - Ministri i Drejtësisë në takim joformal të ministrave të drejtësisë dhe të punëve të brendshme, në Kopenhagë, Danimarkë
13.01.2012 - Kumtesë
12.01.2012 - Konferencë ndërkombëtare shkencore për kodifikim të të drejtës civile maqedonase
15.12.2011 - Ministri Bexheti dorëzoi Vendimet përkthyesve gjyqësorë
12.12.2011 - Takim i Ministrit Blerim Bexheti me misionin e Bankës Botërore
09.12.2011 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti u dorëzoi licencat 30 ekspertëve gjyqësorë
07.12.2011 - Gjykatësit e rinj të zgjedhur dhanë deklaratë solemne
07.12.2011 - Ministri Bexheti dorëzoi licencat përmbaruesve të emëruar
30.11.2011 - Ministri Bexheti morri pjesë në Konferencën RegjionaleBashkëpunimi rajonal dhe ndërkombëtarë në luftën kundër krimit të organizuar
11.11.2011 - U vunë inicijale në tri marëveshje me Republikën e Sërbisë
10.11.2011 - Takim me përfaqësuesit e Sindikatës së AOGJSH
09.11.2011 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti, sot u takua me Ambasadorin e Francës Jean-Claude Schlumberger
31.10.2011 - U nënshkrua marrëveshja për ekstradim ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kroacisë
27.10.2011 - U promovuan libra me dokumenta ndërkombëtare për gjyqësi të pavarur dhe efikase
25.10.2011 - U shënua Dita Evropiane e Drejtësisë
21.10.2011 - Takim: Bexheti z-nj. Burunçuk, drejtoreshë e Bankës Botërore në Republikën e Maqedonisë
21.10.2011 - Ministri i drejtesise priti ambasadorin e Republikes se Shqiperise ne Maqedoni
21.10.2011 - Takim midis ministrit të drejtësisë Blerim Bexheti dhe drejtori i institutit Gjygjësor të Kosovës, Lavdim Krasniqi
20.10.2011 - KUMTESË
19.10.2011 - Ministri Bexheti dorëzoi licencat shtatë përmbaruesve të emëruar
16.10.2011 - Me ndeshje simbolike të futbolli t u promovuan reformat në gjyqësi
13.10.2011 - Takim i Ministrit Bexheti me Ambasadoren e Mbretërisë Holandeze, Marijet Shurman
12.10.2011 - Mbledhje e Këshillit për reforma në gjyqësorin
10.10.2011 - Në përpuetheshmeri me Kornizën Ligjore Ministria e Drejtësisë filloi te leshoje çertifikate ne gjuhen shqipe
04.10.2011 - Mbaroi Forumi ne Oher
04.10.2011 - Maqedonija dhe Mali i Zi nënshkruan Marëveshje për ekstradim
04.10.2011 - Protokoll i nëshkruar për bashkëpunim ndërmjet Ministrive të Drejtësisë të Republikës së ...
03.10.2011 - Takim i Ministrit të Drejtësisë të Republikës së Maqedonisë, z. Blerim Bexheti, me Ministrin e Drejtë...
03.10.2011 - Takim, ministri Bexheti z-nj Fransis Le Bal, Drejtor gjeneral i Komisionit Evropian DG JUSTICE.
03.10.2011 - Ohër Ministri Bexheti mer pjesë në Forumin dyditorë nga fusha e drejtësisë dhe punëve
27.09.2011 - Takim me z. Robert Valter, raportues i Komisionit Monitorues të Këshillit të Evropës
26.09.2011 - Takim i ministrit Bexheti me ambasadorin e SHBA-ve ne Maqedoni
23.09.2011 - Ministri Bexheti u takua me Ambasadorin e Republikës së Kosovës
23.09.2011 - Mbaroi projekti i Ministrisë së Drejtësisë për ndërmjetësim
22.09.2011 - Takim; Bexheti- Paulsen ambasador i Mbretërisë Norvegjeze
16.09.2011 - Takim i Ministrit të Drejtësisë Blerim Bexheti me Karlos Maldonado, përfaqsues i UNHCR në Maqedoni
15.09.2011 - Ministri Bexheti u drejtua para te pranishmeve ne Tryezen e rrumbullaket ne temen 20 vjet nga Kushtetuta e Republikes se Maqedonise
12.09.2011 - Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti në vizitë të Gjykatës Themelore - Shkupi II Shkup, me rastin e hyrjes në fuqi
11.09.2011 - Lajmërim: Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti në vizitë të Gjykatës Themelore - Shkupi II
11.09.2011 - Fillon zbatimi i ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për procedurë kontestimore
07.09.2011 - Ditë për këshillim juridik pa pagesë në Studeniçan dhe Kisella Vodë
05.09.2011 - Tryezë e rrumbullakët me temën Marëdhëniet ndërmjet prokurorisë publike dhe policisë
02.09.2011 - Vizitë e sheshit ndërtues të Objektit të Gjykatës Penale në Shkup
01.09.2011 - Fillimi i aktiviteteve për vendosjen e masave alternative në sistemin penal
22.08.2011 - Bexheti në ceremoni të posaçme të betimit solemn të gjyqtarëve
17.08.2011 - Ministri Bexheti u takua me përfaqsuesit e Odës së Noterëve
08.08.2011 - Ministri i Drejtesise i Republikes se Maqedonise, Blerim Bexheti realizoi takim protokolar me Brajan Ageler, kryeresi i detyres ambasador i SHBA ne RM
29.07.2011 - Blerim Bexheti e mori nga Manevski, funksionin Ministër i Drejtësisë
   
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk