18.08.2017
Në hapsirat e Ministrisë së drejtësisë u mbajtë takimi i dytë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
Në hapsirat e Ministrisë së drejtësisë u mbajtë takimi i dytë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit..
më shumë
09.08.2017
Ministri I drejtësisë z.Saliji priti në takim protokolarë Ambasadorin e Italisë në Shkup z.Karlo Romeo
Aktivitet e Ministrisë së Drejtësisë (MD) në periudhën dy mujore dhe planet afatshkurte të këtij dikasteri ishin temat e takimit të sotëm mes Ministrit të Drejtësisë z. Bilen Saliji dhe ambasadori të Italisë në Shkup, Karlo Romeo
më shumë
07.08.2017
Njoftim për propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve
Duke pasur parasysh parimet e vendosura nga Qeveria e RM-së se do të ketë qeverisje transparente dhe qeveri që do të jap llogari para qytetarëve të saj, Ministria e drejtësisë dhe Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit
më shumë
07.08.2017
Takim Osmani –Saliji: MAQEDONIA U BË ANËTARE E AGJENCIONIT PËR TË DREJTA FUNDAMENTALE TË BE-së (FRA)
Sot me rastin e anëtarësimit të Republikës së Maqedonisë në Agjencinë e të Drejtave Fundametale (FRA) të Bashkimit Evropian, në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë, u realizua takim mes Zëvendëskryeministrit të Qeverisë përgjegjës...
më shumë
31.07.2017
Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot u takua me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, z.Benjamin Perks
Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot u takua me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, z.Benjamin Perks...
më shumë
28.07.2017
Në Ministrinë e Drejtësisë u mbajt takimi i parë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
Ministri i Drejtësisë i njoftoi anëtarët e Këshillit me aktivitetet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë që janë ndërmarrë në drejtim të realizimit të prioriteteve urgjente reformuese
më shumë
Arkivi i risive
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk