Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot u takua me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, z.Benjamin Perks  
     
 

31.07.2017

 
 

Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot u takua me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, z.Benjamin Perks.

 Ministri Saliji fillimisht e falënderoj z.Perks për kontributin e UNICEF-it në shtetin tonë dhe premtoi bashkëpunim të vazhdueshëm duke përkrahur aktivitetet që do të ndërmeren në të ardhmen.

 Z.Perks falënderoi Ministrin për zhvillimin e takimit dhe njoftoi Ministrin për agjendën e projekteve që janë duke u realizuar dhe ato që planifikohen për vitin 2018 nga ana e UNICEF-it.

Ministri Saliji dhe z.Perks presin nga ky bashkpunim rezultate produktive për të siguruar një të ardhme më të mirë për fëmijët dhe të drejtat e tyre.

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk