Ministri I drejtësisë z.Saliji priti në takim protokolarë Ambasadorin e Italisë në Shkup z.Karlo Romeo  
     
 

09.08.2017

 
 

Aktivitet e Ministrisë së Drejtësisë (MD) në periudhën dy mujore dhe planet afatshkurte të këtij dikasteri ishin temat e takimit të sotëm mes Ministrit të Drejtësisë z. Bilen Saliji dhe ambasadori të Italisë në Shkup, Karlo Romeo.

Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji e informoi Ambasadorin Italian për koncentrimin e fuqishëm që ka Qeveria për të zbatuar reformat që shpiejnë drejtë integrimit në strukturat euroatlantike, duke potencuar edhe hartimin e programit 3-6-9.

Ambasadori Romeo, uroi ministrin Saliji dhe siguroi se vendi I tij do të përkrah maksimalisht vendin tonë në zbatimin e reformave të paralajmruara.

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk