Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji vizitoi INK Idrizovë  
     
 

11.09.2017

 
 

Gjatë vizitës së Institucionit Ndëshkues – Korrektues Idrizovë në Shkup, Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev  u shoqërua nga Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji dhe drejtori i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanksioneve, Jovica Stojanoviq. Qëllimi kësaj vizite në INK Idrizovë ishte si pjesë e bashkëpunimit të rëndësishëm me organizatat civile dhe iniciativën e Avokatit të Popullit Ixhet Memeti dhe Drejtoreshës së Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, Uranija Pirovska.

Gjatë kësaj vizite u vizituan edhe disa njësi në INK Idrizovë dhe u  këqyrja e kushteve të burgut.
 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk