Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji në Emisionin 360 në ALSAT-M  
     
 

03.10.2017

 
 

Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji gjatë Emisionit televiziv 360 gradë në ALSAT M, në mënyrë transparente dhe  hapur informoi  për Draft-Strategjinë për  reformat në sektorin e gjyqësorit, për Propozim Ligjin për amnisti, për Raportin e Pribe-së, këqyrjen në AKMIS dhe për aktivitetet vijuese të cilat i ndërmerr Ministria e Drejtësisë.

 

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk