Njoftim për këqyrje publike të propozim - ligjeve  
     
 

06.10.2017

 
 

Ministria e Drejtësisë informon se tekstet e Propozim Ligjit për ndërprerjen e vlefshmërisë së Ligjit për këshillin për verifikimin e fakteve dhe ngritjen e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë te gjykatësi dhe Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin gjyqësor i vendosim në këqyrje të publikut. Tekstet e dy propozim ligjeve mund t`i gjeni në pjesën Rregulloret.

 

 

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk