Njoftim për brifing me gazetarë dhe redaktorë  
     
 

01.12.2017

 
 

Sot, në ora 11 në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë, do të mbahet brifing për gazetarë dhe redaktorë, në të cilin do të informojmë për aktivitetet aktuale të Ministrisë së Drejtësisë. Në brifing do të marrin pjesë Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji, Zëvendës Ministri i Drejtësisë Oliver Ristovski, si dhe anëtarët e grupit punues që e kanë përgatitur Strategjinë.

 

 

 

Brifingu është pa prezencën e incizuesve dhe fotografëve.

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk