Njoftim për konferencë për media  
     
 

07.12.2017

 
 

Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji, sot do të mbajë konferencë për shtyp për Raportin nga këqyrja në funksionalitetin e sistemit informatik dhe mbikëqyrja mbi zbatimin e dispozitave të Rregullores Gjyqësore nëpër gjykata.

 

 

 

Konferenca për shtyp do të mbahet në Ministrinë e Drejtësisë, në ora 15.

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk