Ministri i drejtësisë z.Bilen Saliji priti në takim drejtorin egzekutiv të Asociacionit qytetar MOST, z.Darko Aleksovski.  
     
 

26.01.2018

 
 

Ministri Saliji njoftoi drejtorin Aleksovski për të gjitha aktivitetet reformuese që po ndërmeren për të siguruar zgjedhje të lira, fer dhe demokratike si dhe reformat që planifikohen të bëhen në kodin zgjedhor në kuadër të planit 3-6-9.

Drejtori Aleksovski falemenderoi Ministrin Saliji për takimin e mundësuar, dhe njoftoi për agjendën dhe aktivitetet të cilët planifikon të realizoj asociacioni Most në të ardhmen.

Ministri Saliji theksoi që bashkëpunimi midis dy institucioneve do të vazhdoj dhe se egziston vullnet I përbashkët për të krijuar kushte për reforma në kodin zgjedhor.

 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk