Takim informativ në lidhje me thirrjen për Projekt propozime për Grant Projekt IPA 2014 “Forcimi i ndikimit të shoqërisë civile për reforma efektive  
     
 

16.03.2018

 
 

Ju njoftojmë se më 6 mars 2018 në ueb faqen https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/onlineservices/index.cfm?do=publi.welcome dhe në ueb faqen e CFCD http://cfcd.finance.gov.mk Është publikuar thirrje për projekt propozime për Projektin e Grantit "Forcimi i ndikimit të shoqërisë civile për reforma efektive në sektorin e drejtësisë" - Nr. Ref. EuropeAid/159-467/ID/ACT/MK. Ju ftojmë në sesionin informativ të kësaj thirrjeje për propozime, më 20 mars 2018 në orën 10:00, në Qendrën Informative të BE-së, Shën. Kirili dhe Metodi 52b, 1000 Shkup. Afati i fundit për dorëzimin e Përmbledhjes për projekt, është 23 prill 2018, në ora 16:30 sipas kohës lokale.
 
     
   
     |   Arkivi i risive  
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk