SEKRETARI SHTETËROR
 

ZULFI ADILI

Sekretar shtetëror

Data e lindjes: 11.11.1979

Vendlindja: Shkup, Republika e Maqedonisë;

Kombësia: Shqiptar

E-mail:ZulfiAdili@mjustice.gov.mk

ARSIMIMI:

1999 2007: Universiteti Shtetëror i Tetovës, Fakulteti Juridik,

1994 - 1998: Gjimnazi Zef Lush Marku-Shkup

PËRVOJA E PUNËS:

2014 2016:Deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

2011 2014:Drejtor Gjeneral te Qendra për menaxhim me kriza

2008 2011:Zëvendësdrejtor te Qendra për menaxhim me kriza

2003 2006:Këshilltar i Zëvendësministrit për Punë të Brendshme

2007 2008:Këshilltar i Kryetarit të Komunës së Studeniçanit

AKTIVITETE:

2001 Anëtar i Shtabit të përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare

2002 Themelues dhe anëtar i Shoqatës së veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare

Kombëtare

2002 Aktivitete politike lidhur me koordinimin e Këshillit Koordinues midis partive

politike PPD, PDSH, PDK dhe UÇK,

2002 Themelues dhe anëtar i Këshillit të përgjithshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim

2003 Kurse Liderizmi pranë UNDP

2015 Themelues dhe Nënkryetar i Partisë politike Uniteti.

2016 -Anëtar i Aleancës për Shqiptarët

2017 Sekretar Shtetëror në Ministrinë e Drejtësisë

AFTËSITË DHE SHKATHTËSITË:

Aftësitë kompjuterike: Microsoft Office, Microsoft Outlook, Macromedia Dreamweaver etj.

Aftësitë dhe shkathtësitë sociale: Bashkëpunim dhe komunikim në një mjedis multikulturor

Aftësitë organizative: Aftësi menaxhimi dhe liderizmi

Gjuhët:

Shqipe (Amtare);

Maqedonisht, rrjedhshëm

Kroatisht, rrjedhshëm

Anglisht, mirë

 
  Organizimi i Ministrisë së Drejtësisë
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk