MINISTRI
 

 

Valdet Xhaferimori funksionin e Ministrit të Drejtësisë më 05prill 2016.

 

 

Emri:

Valdet

Mbiemri:

Xhaferi

I lindur:

30.10.1989

Vendbanimi:

f. Banjica e Poshtme, Gostivar

Statusi martesor:

I martuar, baba i një fëmije

 

Profesioni:

Magjistër i shkencave juridike

 

 

Përvoja e punës

 

 

 

2014 -2016

Ministria e Drejtësisë e RM Kabineti i ministrit

2012-2014

Sekretar në Fakultetin për Teknologji ushqimore dhe të ushqyerit në Universitetin Shtetëror të Tetovës.

2012 -2012

Sekretar në Fakultetin ekonomik në Universitetin Shtetëror të Tetovës.

2011

Gazetar në TV Globi, Gostivar 

2006

Gazetar në TV 2, Gostivar

 

Gjuhët

 

 

Gjuha amë

 

Gj. shqipe

 

Gjuhë të tjera


Gjuha maqedonase shkëlqyeshëm,

 

Gjuha angleze shkëlqyeshëm,

 

Gjuha gjermane në nivel të kënaqshëm

 
  Organizimi i Ministrisë së Drejtësisë
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk