Известување за почеток на процесот на подготовка на Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за лобирање

20.12.2018 Новости

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Закон за изменување и дополнување на Законот за лобирање.

Преземете го Известувањето во целост на овој линк: Известување за почеток на процесот за подготовка на предлог закон

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<август 2019>
повтсрчепесане
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Архива на новости