Повик за аплицирање

06.06.2019 Новости

 Рок: 13.06.2019

Дали сте млад дипломиран правник кој сака да стекне искуство во меѓународна организација која работи за човекови права, демократија и владеење на правото? Дали сакате да помогнете на Европскиот суд за човекови права да обезбеди почитување начовековите права на 820 милиони Европејци? Дали сте заинтересирани да работите со пријави за нарушување на правата утврдени во Европската конвенција за човекови права? Ако е така, нашата Програма за Помошници-адвокати може да биде вистинската работа завас.

Повеќе за повикот можете да прочитате овде - https://www.coerecruitment.com/JobDetails.aspx?vacancyID=1563&Lang=Fr
Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<септември 2019>
повтсрчепесане
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Архива на новости