Изјава Дескоска - Прочистување во правосудството

14.12.2019 Новости-М

Почитувани,


Во прилог Ви испраќаме видео од денешната изјава на министерката Дескоска поврзана со прочистувањето на правосудството.

Видео:

https://youtu.be/pfjDvARS9Yk

Изјава за еколошката акција:
https://www.youtube.com/watch?v=pfjDvARS9Yk&feature=youtu.be

Со почит,

Министерство за правда

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Архива на новости