Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

Известување за почеток на процесот за подготовка на Предлог Закон за заштита на физичките лица во врска со обработката на личните податоци заради цели на спречување, истрага, откривање или гонење на кривични дела или извршување на кривични санкции.


Претходна

Маричиќ: Неопходен е Закон за воена и вонредна состојба

Следна

Маричиќ: И „Евростат“ потврди дека Законот за попис и методологијата се во согласност со највисоките стандарди