img

Портпарол

Александар Видиновски

Портпарол на Министерството за правда

Посебен советник на министерот за односи со јавноста

 
+389 70 321 823
Димитрие Чуповски 9
1000 Скопје
Република Северна Македонија
www.pravda.gov.mk