Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Министерство за правда, Скопје
<август 2021>
повтсрчепесане
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Изјави за медиумите - министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Здружението на судии Џемали Саити

Почитувани,

Денес, понеделник (14.06) во 13:00 часот во Министерството за правда изјави за медиумите ќе дадат министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Здружението на судии Џемали Саити.

 

 


Претходна

Маричиќ: Со помош на партнерските земји целосно ќе го дигитализираме македонското судство

Следна

Маричиќ: Постигната согласност за зголемување на платите на судиите за 15 отсто