Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Министерство за правда, Скопје
<октомври 2022>
повтсрчепесане
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Покана за брифинг

 Почитувани новинари,


Ве покануваме утре (28.07) од 12:30 во Клуб на пратеници на брифинг со министерот за правда Бојан Маричиќ.

Потребно е вашето присуство да го потврдите најдоцна до 10.00 часот утре (28.07) со име, презиме и медиум на alekesandar.vidinovski@pravda.gov.mk.
 
Со почит,

Министерство за правда

Претходна

Маричиќ: Ќе се спречат сите обиди за заобиколување на правдата

Следна

Маричиќ: Стартува меѓународниот мониторингот на случаите на организиран криминал и висока корупција