Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<јануари 2022>
повтсрчепесане
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Прес-конференција на претседателот на Европскиот суд за човекови права Роберт Спано

Почитувани,

 
 
На 5.11 (петок) во хотел Хилтон - сала „Платиниум 1“, со почеток од 09:00 часот ќе се одржи прес-конференција на претседателот на Европскиот суд за човекови права Роберт Спано, министерот за правда Бојан Маричиќ и програмски директор за Западниот Балкан во AIRE Центарот Билјана Брајтвејт.
 
Новинарите кои не се во можност да дојдат, а сакаат да постават прашање, тоа може да го направат по електронски пат. Прашањата треба да се испратат на aleksandar.vidinovski@pravda.gov.mk најдоцна до петок 08:30.
 
 
Дополнително ја објавуваме и програмата за Конференцијата „Ефикасен поврат на имот во согласност со eвропските стандарди“ која ќе се одржи непосредно по прес-конференцијата.
 
 
Со почит,
Министерство за правда
 

Претходна

Претседателот на Европскиот суд за човекови права Роберт Спано доаѓа во земјава

Следна

Маричиќ: Работиме на тоа што помалку наши граѓани правдата да ја бараат во Стразбур