Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<февруари 2023>
повтсрчепесане
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Соопштение

Почитувани,

 
Во врска со постапката за  спроведување на Сашо Мијалков од КПД Струга на повторено судење за случајот ,,Титаник 2” ве информираме дека Управата за извршување на санкции ќе ги преземе сите активности кои се во нејзина надлежност и ќе направи вонреден надзор во установата за утврдување на фактичката состојба..Ќе се утврдува одговорност и ќе бидат санкционирани сите кои направиле  пропусти, намерни или ненамерни.За извршениот вонреден надзор, јавноста ќе биде дополнително  информирана.
 
 
Управа за извршување на санкции
 
Со почит,
 
Министерство за правда
https://www.pravda.gov.mk

Претходна

Тупанчески-Маленица во Загреб:Хрватска преку своите искуства и идеи ќе го помогне евроинтегративниот процес на нашата држава

Следна

Соопштение - Управата за извршување на санкции изврши вонреден надзор во КПД Струга