Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<февруари 2023>
повтсрчепесане
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

ИЗВЕСТУВАЊЕ - Вештаци - бришење на лиценци

 ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

 

Се известуваат вештаците дека со Решение на Министерството за правда со број 09-3386/1 од 26.12.2022 година врши бришењен алиценците чија важност престанала согласно член 27 став (1) алинеа (3), а во врска со  член 19 став (4) од Законот за вештачење (Сл. весник на РМ број 15/10, 12/14, 43/14, 148/15 и 64/18).

Решението со списокот на лиценци чија важност престанала согласно  член 19 став (4) од Законот за вештачење е на следниов линк: https://www.pravda.gov.mk/resursi/5/22

Бришењето че се изврши по објавување на Решението со прилог список на веб страната на Министерството а правда.

 

Со почит


Претходна

Соопштение од УВМК за тендерот за дигитализација и набавка на компјутерска опрема

Следна

Покана до медиуми