Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<февруари 2023>
повтсрчепесане
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Покана до медиуми

 Почитувани

 

Министерството за правда ги поканува медиумите на новогодишен брифинг(без камери),на 28.12.2022 (среда) во 12 часот во просторииите на Министерството. На брифингот ќе присуствуваат министерот за правда Никола Тупанчески, заменик министерот за правда Агим Нухиу и директорот на Управата за извршување на санкции Марјан Спасовски. 

Со почит,

Министерство за правда

Претходна

ИЗВЕСТУВАЊЕ - Вештаци - бришење на лиценци

Следна

Тупанчески на годишен брифинг за медиумите: Ќе се носи нова Стратегија за развој на правосудниот систем 2023-2027 во која ќе бидат инкорпорирани препораките на ЕК